Un scriitor britanic îl apără pe Ilie Năstase: ”Năstase a fost vânat de jurnaliştii needucaţi care îi urăsc pe români”

 

Ilie Năstase este apărat în scandalul iscat după remarca ce o viza pe Serena Williams de un scriitor britanic.

 

Thomas Baden-Riess, scriitor şi vlogger britanic, a sărit în apărarea lui Ilie Năstase, spunând că primul lider ATP a fost hăituit de jurnaliştii care nutresc sentimente de ură faţă de români: ”Ilie Năstase a făcut un comentariu despre copilul nenăscut al Serenei Williams, iar reacţia presei este una incredibilă... Năstase a fst vânat de jurnaliştii needucaţi care îi urăsc pe români! Fostul mare jucător de tenis a spus: 'Oare ce culoare va ieşi copilul? Ciocolată cu lapte?'. Ei bine, dacă voi credeţi că asta e o remarcă rasistă, dacă sunteţi ofensaţi de asta, ar trebui să plecaţi de pe această planetă!

 

Nu este nimic rasist în asta, dar doi maimuţoi de jurnalişti, Simon Briggs de la The Telegraph şi Eleanor Crooks de la Press Asociation (n.r. - cei doi jurnalişti au fost prezenţi la meciul din Fed Cup), au decis să facă un caz şi să-l trateze absolut mizerabil pe Năstase. Aceşti jurnalişti ar trebui puşi la zid! Dacă luptă împotriva rasismului, de ce nu se revoltă ei împotriva celor care aruncă bombe în Orientul Mijlociu? Sunteţi penibili şi ar trebui să fiţi daţi afară din presă! Am văzut că şi Serena a ieşit şi l-a condamnat pe Ilie Năstase, dar totul mi se pare o prostie”, a fost reacţia violentă pe care Baden-Riess a avut-o într-un fimuleţ urcat pe Youtube.

 

Serena Williams a intrat și ea în acest joc și a spus că este jignită de spusele românului: ”Sunt dezamăgită că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut!”, a scris liderul mondial al circuitului WTA pe Instagram.

Comentarii Facebook