U Cluj are azi meci decisiv în finala campionatului feminin de baschet, după ce a pierdut duelul de miercuri

 

”U” Cluj a pierdut meciul trei din finala campionatului de baschet feminin, scor 68-72 acasă cu ACS Sepsi SIC.

 

Pe sferturi, tabela a indicat 16-17, 19-23, 11-16 și 22-16, la pauza mare oaspetele având un avantaj de 5 puncte, 35-40. Formația din Sfântu Gheorghe a controlat în mare parte disputa din Sala Sporturilor „Horia Demian”, însă Universitatea a fost aproape de a reveni pe final, atunci când s-a apropiat la 2 puncte de adversar, notează u-cluj.ro.

 

Principala marcatoare a echipei noastre a fost Brittany Denson cu 24 de puncte, urmată Dajana Butulija cu 20 de puncte. Au mai înscris Andra Mandache 9 p, Nikki Dixon 7 p, Taneisha Harrison 7 p și Gabriela Irimia 1p. Au evoluat de asemenea în această partidă Bianca Voica și Teodora Neagu.

 

Antrenorul de la CS Universitatea Cluj, Dragan Petricevic, a declarat: ”Sepsi a fost mai bună la capitolul organizării jocului și în ceea ce privește conducătorul de joc. Cred că înțelegeți ce înseamnă lipsa unui conducător de joc, nu avem nici măcar unul de rezervă. Noi încercăm să găsim soluții împotriva unei echipe cu cea mai bună apărare. Am reușit la final să ne apropiem, și dacă eram puțin mai lucizi spre final, dacă nu am fi grăbit câteva atacuri poate am fi învins, poate nu. Eu pot doar să felicit jucătoarele că au rezistat într-o sală plină prima dată pentru mare parte dintre ele, prima dată într-o finală și cu toate neajunsurile și lipsurile din lot pe care le avem n-am fost atât de departe deși asta nu înseamnă că victoria celor de la Sfântu Gheorghe nu este meritată. Cam atât am de spus, deoarece mâine este o altă zi și mâine este un alt meci. Încercăm să ducem meciul decisiv la Sfântu Gheorghe și am încredere în potențialul acestei echipe, deși jucătoarele sunt obosite, s-au autodepășit în multe momente astăzi, eu sunt convins că o să găsească suficientă energie pentru următorul meci.

 

Atmosfera a fost atât de frumoasă încât doresc să nu o uit și doresc să o mai văd. Cred că prin asta am spus tot. Trebuie să muncim în continuare și cu toate mesajele, tot spiritul pe care l-am arătat pe teren pentru a aduce acest public în sală și pe parcursul sezonului, nu doar în meciurile din finală. Mulțumesc publicului și sper să-l vedem în același număr și la meciul patru. De fapt, acum trebuie să arătăm dacă această comunitate clujeană înțelege ce înseamnă lupta pentru titlu sau nu. După părerea mea, fără să pot promite că vom învinge mâine, cred că mâine ar trebui să fie și mai multă lume. Asta ar însemna că suporterii înțeleg foarte bine cum se încurajează echipa la greu, nu doar la bine. Și dacă nu va fi la fel de plină, și dacă unii au pierdut speranța după meciul de astăzi, eu le mulțumesc pentru că au fost astăzi aici și sper că pe viitor vor mai veni, într-adevăr în această seară au fost cu toții minunați”.

 

Joi, 27 aprilie, se joacă cea de-a patra partidă din finala Ligii Naționale are loc astăzi, 27 aprilie, începând cu ora 19:00, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Jocul trebuie câștigat de clujence pentru a se menține în lupta pentru titlu.

 

Foto: sport-focus.ro

Comentarii Facebook