”Un rând era de scris în plus” - Gafa celor de la U Cluj i-a permis lui Eugen Neagoe să plece linistit


Narcis Răducan (48 de ani), fost fotbalist la Steaua și Rapid, a explicat la Digi Sport cum Eugen Neagoe ar fi putut fi păstrat la ”U” Cluj foarte simplu.

E un traseu regulamentar. Într-adevăr, e o situație dificilă pentru ambele părți. Dar totul pleacă pentru că nu au pus clauză de reziliere.

E foarte simplu. Peste tot se întâmplă treaba asta. Orice om în situații limită, tratează discuția în mod subiectiv. E în oglindă.

De multe ori am discutat că 'omul ăla își pune clauză', dar uite că e o situație care e necesară și pentru club, de a pune o clauză de reziliere.

Dacă era o clauză de reziliere de 100.000 de euro, nu pleca nici Neagoe, nici U Cluj nu-l dădea afară. E altceva când ai actul și că nu poate pleca oricum. Alta e când 'plec mâine, ne vedem data viitoare”, a spus Narcis Răducan, la Fotbal Club.

Imaginează-ți o lume cu jucători care nu au clauze. Îți dai seama ce haos. Prima regulă e să faci contractul așa cum trebuie. Un rând era de scris în plus. Sunt sigur că și clubul s-a gândit ca să nu mai dea bani”, a precizat Narcis Răducan.

Eugen Neagoe a plecat deja de la U Cluj și plătește o despăgubire de 8000 de euro. Salariul lui lunar la Craiova este de 12.000 de euro.

Comentarii Facebook