Un om de afaceri a pariat 9,5 milioane $ pe un meci de fotbal. Cu doar 85 de secunde înainte de final soarta banilor săi s-a schimbat radical


Un om de afaceri texan, James Franklin McIngvale, a pierdut 9,5 milioane dolari după ce a pariat pe victoria echipei Cincinati Bengals în Super Bowl, finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care a fost câştigată de Los Angeles Rams (23-20).

Proprietar al lanţului de retail Gallery Furniture, omul de afaceri a mizat de două ori pe victoria echipei Bengals, cu 5 şi 4,5 milioane de dolari. În cazul în care Bengals ar fi ieşit învingători, omul de afaceri, pasionat de jocurile de noroc, ar fi câştigat 16 milioane de dolari, notează digisport.ro.

McIngvale avea o avere estimată la 300 de milioane de dolari, însă a pierdut cele 9,5 milioane de dolari. Echipa Los Angeles Rams a câştigat al doilea Super Bowl din istoria sa, graţie unui touchdown marcat cu 85 de secunde înainte de sfârşitul meciului cu Cincinnati Bengals, care a avut loc duminica trecută. 

Comentarii Facebook