Un jucător pleacă, altul revine. Ce spune antrenorul „Universității” despre plecarea lui Pîrvulescu și pe cine au readus „studenții” acasă


Mijlocașul Ioan Filip revine la „U” după jumătate de an în care a evoluat în Liga 1 la Gaz Metan Mediaș. FC Universitatea Cluj continuă astfel seria transferurilor din această iarnă. 

La începutul sezonului 2020 – 2021, Ioan Filip semna cu ”U”. În acel an, mijlocașul central a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai Universității, cu 19 meciuri, două goluri și două pase decisive. 

Ulterior, mijlocașul a evoluat la Gaz Metan Mediaș. Pe parcursul turului de campionat, Filip a îmbrăcat tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș. A fost integralist în 14 dintre cele 23 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul medieșenilor. În această perioadă a marcat două goluri, cel mai recent în partida de sâmbătă, cu CFR Cluj, se arată în comunicatul emis de FC Universitatea cluj.

Ioan Filip s-a alăturat alb-negrilor imediat după plecarea lui Nicolae Pîrvulescu, de care „U” s-a despărțit după ce echipa a revenit din cantonamentul din Antalya. Erik Lincar a comentat plecarea fotbalistului în cadrul unei conferințe de presă. 

Anul trecut când am venit la club am avut o discuție cu el, atunci i-am explicat că îi mai acord o șansă dacă mă voi putea baza în acest sezon. Am crezut în Nicky că are calități foarte bune, dar în ultimii ani la „U” eficiența acestuia a fost una scăzută. Dacă stăm să analizăm acesta a jucat în 12 meciuri, 3 l-am băgat titular și l-am scos imediat după pauză. Pe poziția sa eficiența se măsoară prin pase de gol și goluri, lucru pe care nu l-a făcut în afară de o recuperare importantă la golul lui Haită cu FC Brașov”,  a declarat Erik Lincar, în cadrul conferinței de presă, citat de sportulclujean.ro

Sursa foto: liga2prosport.ro

Comentarii Facebook