Un mare nume din fotbal îl acuză după eșecul CFR Cluj: ”Echipa e pe minus, Neluțu Varga vrea anumite cifre”


CFR Cluj e aproape eliminată de Steaua Roșie Belgrad din turul playoff-ului Europa League, iar Ilie Dumitrescu, fost component al generației de Aur, crede că antrenorul Marius Șumudică ar putea pleca din Gruia.

Din câte am auzit și eu, Neluțu Varga vrea anumite cifre, nu pune mare accent pe defensivă sau ofensivă. Trebuie doar să-i iasă cifrele, la ce investiții s-au făcut și cum a scos el echipa asta din insolvență. Echipa e pe minus, nu e pe plus, ca la Gigi Becali.

Nu-l interesează pe Neluțu Varga jocul ofensiv. Nu pot să comentez jocul, pentru că n-am apucat să văd meciul. De joc nu pot să vorbesc. Neluțu Varga reacționează în funcție de stare. Nu mai știți când a cerut să fie schimbat Arlauskis la pauză, iar Panin nu a transmis mesajul? După a fost Panin dat afară vreo două zile și spuneam noi că este o mare greșeală, pentru că Panin e un om important în club.

Neluțu Varga era în stare să-l schimbe și pe Petrescu peste noapte, să se trezească Petrescu cu alt antrenor la club. Pe Edi Iordănescu l-a schimbat după ce a câștigat Supercupa, după meciul cu Malmo", a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal European, în direct la Digi Sport.

Comentarii Facebook