Ilie Dumitrescu: ”Se vede lipsa lui Dan Petrescu. Șumudică a ajuns în Conference datorită rezultatelor lui Petrescu”


Ilie Dumitrescu a spus că la CFR Cluj se simte lipsa lui Dan Petrescu.

În niciun duel din ăsta cu echipele importante din Europa... să nu uităm de performanțele lui Dan Petrescu cu Lazio, Rennes, Sevilla. Nu a pierdut cu Sevilla!

Da, ne este dor de organizarea de joc a lui Dan Petrescu și de modul cum pregătea Petrescu meciurile, cum analiza adversarul și cum reușea să creeze un echilibru indiferent de valoarea adversarilor. 

Dacă ne uităm la loturi și la bugetele echipelor cu care juca Petrescu, îți dădeai seama imediat că numai așa puteai echilibra un joc, prin organizare la cel mai înalt nivel, prin a reuși să citești foarte bine adversarul, să acoperi foarte bine zonele. 

Mai e un aspect extrem de important și tot acolo ajungem, apropo de punctele acumulate de proiectul Dan Petrescu la CFR. Din momentul în care ajungi cap de serie, ai și șansă să întâlnești o echipă din Bosnia și una din Gibraltar. 

Ai avut șansa să joci, să intri în Conference datorită rezultatelor lui Petrescu la CFR”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

CFR Cluj a pierdut cu 4-0 meciul cu Steaua Roșie Belgrad și, cel mai probabil, își va lua adio de la grupele Europa League. Numai o minune va aduce la Cluj o victorie cu 5-0. Clujenii au locul asigurat in grupele Conference League.

Comentarii Facebook