Un jucător reprezentativ de la U Cluj forțează plecarea de la echipă și a lipsit de la antrenament


Ianis Stoica, jucătorul împrumutat de FCSB la ”U” Cluj, joacă dur la negocieri, având o ofertă pe masă de la Hapoel Beer Sheva.

FCSB ar fi de acord cu mutarea, dar U Cluj vrea să îl păstreze pe atacant, care a lipsit de na antrenament la începutul săptămânii.

Israelienii de la Hapoel Beer Sheva, unde mai este legitimat și Antonio Sefer, locul 4 din campionat, cu 30 de puncte, nouă mai puține față de liderul Maccabi Tel Aviv, îl vor pe Stoica, așa că au luat legătura cu cei de la FCSB.

În plus, oficialii israelienilor i-au făcut și o ofertă fotbalistului român, un salariu de aproximativ 20.000 de euro, susțin sursele Digi Sport. Stoica a fost încântat de ofertă și le-a comunicat celor din conducere că ar vrea să dea curs ofertei.

Opoziția celor de la U Cluj l-a supărat pe Ianis, iar acesta nu s-ar fi prezentat la antrenamentul de azi al echipei, susțin sursele Digi Sport.

Rămâne cum se va încheia acest conflict, dar se pare că Ianis este cu gândul doar la plecare.

Radu Constantea, președintele celor de la Universitatea Cluj, a transmis că ”Șepcile Roșii” vor să îl convingă pe Ianis Stoica să rămână în Ardeal și din vară.

Ianis Stoica va juca la noi până la finalul acestui sezon, el este împrumutat. Sigur ne-am dori să-l convingem să rămână la noi și după aceea”, a declarat Radu Constantea, conform iamsport.ro.

Comentarii Facebook