CFR a reziliat contractul cu Mike Cestor. Cristi Balaj: „nu a vrut să prelungească, deși i-am făcut o ofertă bună”


Mike Cestor primea lunar 16.000 de euro de la CFR, însă nu a vrut să prelungească contractul și pentru acest sezon. Luni seara, cu un minut înainte de finalul perioadei de transferuri, CFR Cluj i-a reziliat contractul stoperului Mike Cestor (29 de ani).

Mike Cestor juca la CFR Cluj din iulie 2019. El a adunat 46 de meciuri pentru „vișinii”, în care a înscris 3 goluri. Luni, CFR Cluj îl exclusese pe Cestor de pe lista înregistrată la LPF. Tot luni, președintele CFR-ului, Cristi Balaj, dezvăluia că CFR i-a propus lui Cestor prelungirea contractului, pe care stoperul în vârstă de 29 de ani nu a acceptat-o, notează gsp.ro

Despre Cestor am vorbit cu domnul Mihai Rotaru. A rămas că ne va anunța. Cestor nu a vrut să prelungească, deși i-am făcut o ofertă bună. Nu a dorit și am fost obligați să căutăm alte variante. În plus, nici Susic nu a dorit să prelungească contractul, dar este jucătorul CFR-ului și are o atitudine excelentă. În măsura în care putem, îl vom sprijini să-și găsească un contract bun. Au fost oferte și există posibilitatea ca Burcă să fie transferat din vară, spunem noi. Dar nu se știe niciodată. Nu putem controla ofertele. A trebuit să ne asigurăm că nu rămânem descoperiți” a explicat Cristi Balaj, președinte CFR, pentru sursa citată. 

Mike Cestor pleacă din România? Fotbalistul nu găsește o echipă care să corespundă pretențiilor sale financiare

Cu Mike Cestor am reuşit să reziliem contractul. A susţinut tare că nu pleacă în România, că nu va juca în România. Pentru că, din ce mi-a spus, niciun club din Liga 1 nu poate să îi satisfacă pretenţiile financiare. De fapt acesta a fost şi motivul pentru care el nu a semnat prelungirea cu noi”, a declarat Marius Bilașco, citat de telekomsport.ro. 

Comentarii Facebook