Un fotbalist român cere 20.000 euro indemnizație pentru copil

 

Fotbalistul târgoviștean Claudiu Voiculeț a fost dat ca exemplu de ministrul Muncii pe motiv că ar primi 20.000 de euro indemnizație pentru creșterea copilului.

 

Claudiu Voiculeţ spune, însă, că acest lucru nu este adevărat și că indemnizația este de 60.000 de lei, adică 13.000 euro, potrivit a1.ro. În plus, sportivul este hotărât ca dacă indemnizațiile se vor plafona la suma de 8.000 de lei, să meargă în instanță,

 

Nu știu de ce am fost dat de exemplu de doamna ministrul. Eu nu văd altă soluție decât să merg în instanță dacă se va limita indemnizația la 8.000 de lei”, a declarat Claudiu Voiculeț.

 

Surse oficiale au declarat pentru agenţia de presă Mediafax că fotbalistul Claudiu Voiculeţ a solicitat o indemnizaţie de creştere a copilului în valoare de 90.000 de lei lunar (aproape 20.000 euro). În cazul în care instituţiile statului vor accepta această solicitare, Voiculeţ ar intra în top-ul părinţilor care beneficiază de cele mai mari indemnizaţii din România.

 

Nu văd de ce e aşa mare circ. Acum e povestea cu plafonarea indemnizaţiilor şi probabil de aceea sunt dat eu exemplu. Dosarul e depus şi trebuie să obţin. Ce, fotbaliştii nu au voie? E vorba de 60.000 de lei. Aveam de ales ori o ţară străină ori asta. Am ales să mă ocup de creşterea copilului. Ultima perioadă din fotbal mi-a lăsat un gust amar, chiar nu mai doream să joc în Liga I. Nici afară n-am vrut să merg să joc. Am 32 de ani şi de la 14 ani sunt tot plecat de acasă. Mi-a ajuns şi vreau să mă ocup şi eu de ale mele”, a declarat Claudiu Voiculeţ.

Comentarii Facebook