Un fost președinte al CFR Cluj a murit. A făcut infarct la volan


Fostul jucător al lui CFR din anii '70 și fost președinte al clubului, Vasile Moga, a murit sâmbătă după-amiază la Bistrița, după ce a făcut infarct la volanul mașinii. Acesta a intrat cu autoturismul într-o țeavă de gaz.

Potrivit reprezentanților ISU Bistrița, Vasile Moga, în vârstă de 58 de ani, se afla la volanul autoturismului său VW Passat în zona Pieţei Decebal din Bistriţa, iar în jurul orei 13.30, ceilalţi participanţi la trafic au constatat că maşina a ieşit de pe carosabil şi a lovit o ţeavă de gaz sub care a rămas blocată.

Medicii de pe ambulanța care s-a deplasat la fața locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă eforturile lor au fost în zadar.

Medicul Călin Ganea de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat corespondentului MEDIAFAX că Vasile Moga a făcut infarct şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat. "A făcut infarct la volan. Nu a putut fi resuscitat. A fost acolo echipajul de Terapie Intensivă Mobilă", a spus Ganea.

Vasile Moga s-a născut în 7 ianuarie 1955 la Apahida, iar între anii 1972-1976 acesta a evoluat la CFR Cluj, fiind remarcat de antrenorul Constantin Rădulescu, unde a jucat aproximativ 100 de meciuri. Din 1976 a jucat pentru Gloria Bistriţa, unde a evoluat până în 1989.

În 1991 Moga s-a întors la CFR Cluj în calitate de președinte. Acesta s-a întors în 2006 la Gloria Bistrița, iar în 2009 a fost numit director sportiv, unde a rămas până în vara acestui an.

Comentarii Facebook