Un delegat UEFA a inspectat Cluj Arena

 

Cu ocazia meciului Pandurii - Hapoel Tel-Aviv, un delegat UEFA a inspectat stadionul Cluj Arena. 

 

Delegatul UEFA, Wolf Gunter Wiesel, a inspectat stadionul, declarându-se încântat atât de construcție cât și de gazon și a ținut să ne felicite pentru organizare”, au precizat reprezentanții Cluj Arena.

 

La meciul disputat joi, 1 august, pe arena clujeană, s-au vândut bilete în valoare de 49.000 de lei. ”În urma acestui eveniment S.C. Cluj Arena S.A. a încasat din vânzarea biletelor suma de 49.000 lei. A fost un eveniment reușit, cu o tribună 1 aproape plină, ținând cont și de faptul că echipa gazdă nu a fost din Cluj. Le mulțumim clujenilor că au dat dovadă de fair-play și că au venit la stadion să urmărească, până la urmă, un spectacol fotbalistic de talie europeană.

 

Consiliul Județean Cluj și Cluj Arena se bucură că au avut ocazia să organizeze acest meci de Europa League și felicită echipa Pandurii Targu-Jiu pentru prestația din turul III preliminar. Le urăm multă baftă în continuare, să obțină calificarea în retur, iar Cluj Arena să își deschidă din nou porțile pentru competițiile europene”, au mai afirmat cei de la Cluj Arena.

 

Pandurii - Hapeol Tel Aviv 1-1 - REZUMAT VIDEO COMPLET

Comentarii Facebook