Un antrenor român a aprins lumea fotbalului din Arabia Saudită:"Ce-ai facut?”


Cosmin Olăroiu a pornit un mare scandal în lumea fotbalului din Arabia Saudită după ce a trecut de la echipa Al Ain la rivala Al Ahli.

"Oh, Cosmin Olaroiu, ce-ai facut? Tocmai tu, dintre toti oamenii, n-ai fost atent?", scriu cei de la The National, citati de ziare.com, într-un articol despre urmările cauzate de la trecerea tehnicianului român la echipa Al Ahli.

"Sunt, in mod clar, doua echipe cu doua galerii care nu se inteleg. De bine, de rau, campionatul nostru are acum o rivalitate demna de acest nume. Problema este ca ostilitatile vor atinge un nou nivel. In limbaj fotbalistic, o asemenea mutare ar comparabila cu trecerea lui Alex Ferguson la Liverpool sau cu plecarea lui Guardiola de la Barcelona la Real Madrid. Cu alte cuvinte, ceva de neimaginat", scrie în continuarea articolului.

Olăroiu a semnat un contract pe tre ai cu rivala echipei Al Ain, Al Ahli, unde va avea un salariu anual de patru milioane de euro, românul având ca obiectiv câștigarea titlului în Emirate.

Prima confruntare dintre cele două echipe rivale va avea loc la sfarsitul lunii august, cand se vor duela pentru Supercupa Emiratelor.

Comentarii Facebook