U Transilvania, invinsa la scor de HCM Constanta! Clujenii sunt la a treia infrangere in acest sezon


Etapa a patra a Ligii Nationale la handbal masculin a programat vizita la Cluj a campionilor de la HCM Constanta, principala favorita la titlu si in acest sezon.

Baietiilor antrenati de Constantin Stefan, cotati cu sanse minime la victorie inaintea jocului, nu le ramanea decat sa faca o partida buna care sa ii multumeasca pe cei aproximativ 400 de spectatori prezenti in tribunele Salii Sporturilor Horia Demian.

Partida a inceput bine pentru echipa noastra aceasta reusind sa faca fata ritmului impus de jucatorii antrenati de Ion Craciun in primele 10 minute ale partidei. In acest minut U Transilvania a ratat sansa egalarii (5-6), irosind o aruncare de la 7 metri, acest lucru oferind constantenilor posibilitatea sa se detaseze pe tabela de marcaj. Mai apoi HCM a pus stapanire pe joc si pana la pauza diferenta a crescut la opt goluri, scor 12-20.

In repriza secunda, Universitatea a incercat sa reintre in meci, in zadar insa pentru ca diferenta s-a mentinut, ba chiar a crescut pana la finalul jocului. HCM Constanta invinge categoric pe U Transilvania, scor 27-38 si cu cele doua puncte castigate isi consolideaza pozitia de lider al clasamentului.

Principalii marcatori:

U Transilvania: Lazar 8, Grasu 7, Irimias 4.

HCM Constanta: Criciotoiu 6, Stavrositu 5.

Sursa foto: deliaalbu.wordpress.com

Comentarii Facebook