„U” și-a stabilit cantonamentul din vară. Când se vor reuni jucătorii lui Erik Lincar


După o vacanță de câteva săptămâni, jucătorii Universității revin pe teren, pentru a se pregăti de Liga 1. Reunirea lotului va avea loc într-o săptămână, primul antrenament al verii fiind programat în data de 14 iunie. 

Înainte de începutul sezonului, „studenții” se vor pregăti pe plan local, dar și în cadrul unui stagiu de pregătire în Austria. Alb-negrii se vor antrena pe plan local în perioada 14 iunie – 24 iunie. Pe 22 iunie, ”U” va disputa primul amical al verii, în compania Sănătății Cluj (locul 6 în clasamentul play-out-ului seriei a 9-a din Liga a III-a), scrie fcucluj.ro. 

Pregătirea pentru a doua parte a sezonului va continua peste hotare. Între 25 iunie și 5 iulie, „studenții” vor efectua un cantonament în Austria. „Alb-negrii” vor avea „cartierul general” pe perioada cantonamentului la Reduce Hotel Vital din localitatea Bad Tatzmannsdorf, notează sursa citată.

baza.jpeg

„Studenții” vor disputa patru meciuri de pregătire, programul fiind următorul:

  • 27 iunie 2022: ”U” vs FK Vojvodina Novi Sad (locul 7 în prima ligă din Serbia)
  • 29 iunie 2022: ”U” vs TSV Hartberg (locul 11 în prima ligă din Austria)
  • 1 iulie 2022: ”U” vs NK Osijek (locul 3 în prima ligă din Croația)
  • 3 iulie 2022: ”U” vs NK Aluminij Kidricevo (locul 10 în prima ligă din Slovenia)

Reamintim că până la etapa actuală, patru jucători au plecat de la FC Universitatea Cluj. Universitatea s-a despărțit de Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru și Roberto Alarcon, însă nu a anunțat niciun transfer. 

Comentarii Facebook