CFR Cluj anunță a șasea plecare de la echipa clujeană în perioada de mercato de vară


CFR Cluj se pregătește de un nou sezon în care vrea să atace grupele unei competiții europene, iar Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul echipei ardelene, restructurează lotul.

Clujenii se vor despărți în această vară de al șaselea jucător, după ce Omrani, Susic, Fofana, Sigurjonsson și Hindrich au plecat deja de la CFR Cluj, ultimul sub formă de împrumut la Kisvarda, în Ungaria.

Fundașul central Kristian Dimitrov (25 de ani) este cel de-al șaselea fotbalist de care CFR Cluj se va despărți în această fereastră de transferuri.Clujenii i-au anunțat pe cei de la Hajduk Split că nu vor activa clauza de cumpărare a fundașului bulgar, iar acesta se va întoarce la echipa pentru care a evoluat în trecut și Steliano Filip, notează presa din Croația.

Citește și: Încă un jucător „eliminat” din echipa CFR Cluj de către Dan Petrescu. Fundașul „nu l-a impresionat” pe antrenor

CFR Cluj se mai poate despărți de încă șase fotbaliști

Bouhenna, Rodriguez, Ciobotariu şi Butean sunt pe lista disponibilizaţilor. De asemenea, n-ar fi exclus să plece şi Cvek. În plus, Roger este şi el unul dintre jucătorii care ar putea părăsi echipa.

Despre acesta din urmă, Dan Petrescu a spus că îl va lua în cantonament şi dacă îl va convinge că va putea juca mai bine decât a făcut-o când a fost folosit, el e gata să-l ţină la echipă, potrivit digisport.ro


Comentarii Facebook