„U” se pregătește să tragă cortina peste prima etapă a ligii secunde din 2022. Lincar: „Chiajna are slăbiciunile ei, sper să profităm de ele”


„Studenții” se pregătesc de derby-ul primei etape din 2022, din Liga 2. Universitatea Cluj – Concordia Chiajna este cel mai important meci al rundei cu numărul 17, din Liga 2, întrucât echipa care se va impune pe Cluj Arena va obține calificarea matematică în play-off-ul pentru promovare.

În cele șase meciuri de verificare, „U” a obținut trei victorii (4-1 cu Sănătatea Cluj, 4-2 cu Minaur Baia Mare, 5-1 cu Metalurgistul Cugir) și a înregistrat o remiză (1-1 cu FC Nasaf) și două înfrângeri (0-6 cu Korona Kielce, 2-3 cu FC Fredericia).

Erik Lincar speră să obțină calificarea în play-off cât mai repede

Adversarul de luni se află la un punct în spatele Universității în clasament. Iarna a adus 11 jucători noi în lotul antrenat de Claudiu Niculescu, ilfovenii având parte de o perioadă de pregătire cu opt meciuri amicale. Au bifat șase victorii (7-1 cu Flacăra Moreni, 1-0 cu FK Decic Tuzi, 2-0 cu  FC Tomsk, 1-0 cu FK Indija, 3-2 cu FK Kolos Kovalinlka (U19), 1-0 cu CSA Steaua) o înfrângere (1-2 cu FC Forte Teganrog) și o remiză (2-2 cu Oțelul Galați), notează fcucluj.ro.

Jucăm luni, de la ora 20:00, în prima etapă împotriva echipei Concordia Chiajna, o echipă solidă, o echipă la același nivel ca și noi din punct de vedere fizic. Au adus și ei 11 jucători. Cred eu că în echipa de start luni seara vor apărea minim patru jucători, cinci noi. Acum și eu stau să mă gândesc că și noi am făcut opt transferuri și să văd ce vom alege, să fim mai omogeni sau să mergem pe o formulă mai nouă. Ar fi foarte bine ca starea terenului să fie bună, să nu fie moale, să putem să avem posesie. Știe toată lumea foarte bine că cei din Chiajna, cu antrenorul Claudiu Niculescu, preferă tot timpul să joace mult pe contraatac și trebuie să ne așteptăm la aceste situații”, a declarat Erik Lincar, în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul speră că echipa va avea și un număr important de suporteri în tribune.

Sper să avem și un număr important de suporteri în tribune. Cu siguranță, jucând acasă ne dorim cele trei puncte ca să intrăm și matematic în play-off. Chiajna are slăbiciunile ei, sper să profităm de ele. E adevărat că ia foarte greu gol, dar sper să fim foarte inspirați luni seară și să reușim să marcăm gol sau goluri. Ambele echipe au executanți și finalizatori ai fazelor fixe care pot decide situațiile importante”, a precizat antrenorul Universității. 

Comentarii Facebook