Miercuri 24 Aprilie

Gest de solidaritate în sportul clujean. „U” își îndeamnă suporterii să aducă o jucărie de pluș pentru copiii refugiați, la partida cu Concordia Chiajna


FC Universitatea Cluj își îndeamnă suporterii să fie alături de cei care au fugit din calea războiului. La partida de luni cu Concordia Chiajna, „studenții” alături de voluntarii Jurnal de Bine- Voluntar vor strânge jucării pentru copiii refugiați din Ucraina.

Zeci de mii de ucraineni și-au părăsit țara în ultimele zile, iar o bună parte din ei au trecut granița spre România. Ei sunt cei care au de suferit și care în aceste clipe trebuie sprijiniți. La partida de luni cu Concordia Chiajna, FC Universitatea Cluj, alături de voluntarii Jurnal de Bine- Voluntar, strângem jucării pentru copiii refugiați din Ucraina.

Ce trebuie să faci?

1️.Te așteptăm la stadion cu o jucărie de pluș.

2️. Cu zece minute înainte de startul partidei le vei arunca către teren.

3. Noi le vom colecta împreună cu voluntarii Jurnal de Bine- Voluntar și le vom redistribui în centrele de refugiați”, se arată în mesajul publicat de FC Universitatea Cluj, pe pagina de Facebook. 

Reamintim că „studenții” se pregătesc de derby-ul primei etape din 2022, din Liga 2. Universitatea Cluj – Concordia Chiajna este cel mai important meci al rundei cu numărul 17, din Liga 2, întrucât echipa care se va impune pe Cluj Arena va obține calificarea matematică în play-off-ul pentru promovare.

Comentarii Facebook