U Mobitelco victorie cu Dinamo, scor 79 - 68

 

U Mobitelco BT Cluj a reușit să câștige meciul jucat cu Dinamo, scor 79 - 68 (20-17, 19-16, 19-15, 21-20).

 

U Mobitelco BT Cluj - Napoca: Nakic 21 (2 recuperari, 2 pase decisive), Wright 15 (5 recuperari, 13 pase decisive), Nikolov 14 (5 recuperari, 5 pase decisive), Barnette 12 (3 recuperari, 4 pase decisive), Lazar 6 (7 recuperari), Ciotlaus 6 (1 recupereri),  Baciu 4 ( 7 recuperari), Kuti 1 ( 1 recuperari). Au mai jucat: Dragos Gheorghe, Pogacean ( 2 recuperrai), Hallik (4 recuperari)

 

A fost primul meci pe teren propriu in acest seozn si cred ca echipa a avut emotii. Am avut probleme la recuperari , in general nu am facut un meci bun in aceasta seara, cu siguranta putem sa juc am mult mai bine decat atat. Acum o saptamana am batut pe Dinamo la 50 de puncte, dar astazi jocul nostru nu a mers. Sunt convins ca acest joc a fost o exceptie si nu vom mai avea evolutii atat de slabe, insa cum am mai spus cu totii am avut trac fiinf primul meci in fata fanilor”, a declarat Vedran Nakic, pivotul U Mobitelco.

 

Sunt multumit de victorie  dar nu si de meci pentru ca nu aceste este modul nostru de a juca. Am intalnit pe Dinamo  si in Cupa Romaniei, am castigat usor si jucatorii nu au luat in serios aceasta partida. Imi cer scuze suporterilor si ii asigur ca nu acesta este jocul nostru. Jucatorii merita sa fie criticati si chiar pedepsiti pentru jocul de azi pentru ca nu putem reprezentanta reprezenta culorile clubului "U" Mobitelco cu aceasta evolutie”, a spus Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco.

 

Le meciul de duminică seara din Sala ”Horia Demian” au asistat 25 de copii și însoțitori de la Asociația Autism Transilvania. Angajarea de la începutul meciului a fost făcută de catre suporterul Sorin Baraian. 

Comentarii Facebook