"U" Mobitelco reuseste o victorie clara in primul meci din play-off cu BC Mures


"U" Mobitelco a reusit sa invinga clar in primul meci din play-off-ul Diviziei A in fata jucatorilor de la BC Mures cu scorul 84 - 60.

Americanul Kyndall Dykes a declarat la finalul meciului ca ii asteapta pe suporteri la fiecare meci din play-ff pentru ca au ajutat echipa.

 

"Ma simt excelent, e primul meci din play-off pentru mine in Europa si la Cluj fanii au fost grozavi. Sincer, chiar am dat trei aruncari de trei puncte in meciul asta. Daca imi merg aruncarile de la distanta, totul e super. Le multumesc fanilor si sper sa vina langa noi la toate meciurile din play-off, care este o sarbatoare a baschetului", a declarat americanul pentru site-ul oficial al echipei.

Marcel Tenter, antrenorul echipei, a spus ca meciul a fost bun, dar mai sunt inca cinci. "A fost un meci pe care l-am controlat de la un capat la altul, e bine ca am castigat categoric, dar nu trebuie sa uitam ca sunt cinci meciuri programate si maine sigur va fi un meci mai greu. Apreciez faptul ca am rulat tot lotul, dar asta nu s-a simtit in joc, nu am cazut, baietii au ramas la acelasi nivel si in aparare, si in atac", a subliniat Tenter.

Antrenorul de la BC Mures, Audrius Prakuraitis, a spus si el ca elevii sai nu au fost intr-o zi buna. "Am jucat foarte, foarte slab astazi, si in aparare, dar si la aruncarile de la distanta. Vom incerca sa remediem din greseli la meciul de maine", a completat Prakuraitis.

Cei mai buni marcatori la "U" Mobitelco a fost Krstanovic cu 14 puncte si 11 recuperari, Dykes cu 12 puncte si 9 recuperari, Cuic cu 12 puncte, Medvedj cu 9 puncte, Lapuste si Silvasan cu cate 8 puncte.

Comentarii Facebook