CFR a aruncat in aer Dinamo! Mai multi jucatori au lipsit astazi de la antrenamente, iar N'Doye a plecat din cantonament

N'Doye a parasit miercuri seara cantonamentul, dupa ce Dinamo a pierdut calificarea in finala Cupei Romaniei in fata CFR Cluj. Si atacantul Florin Bratu a anuntat ca merge la echipa a doua, alaturi de alti 5-6 colegi.

 

Atacantul Florin Bratu a anuntat ca a decis singur sa plece la echipa a doua si a lasat sa se inteleaga ca alti 5-6 jucatori vor pleca de la echipa Dinamo.

 

"Am luat decizia de a juca la echipa secunda, nu am fost exclus din lot asa cum s-a spus. Le multumesc celor 5 sau 6 jucatori care mi se vor alatura in aceasta seara (n.r. joi seara)", a anuntat atacantul Florin Bratu.

 

Managerul sportiv al clubului, Florin Prunea, a spus ca trei dintre jucatori nu s-au prezentat la antrenamentul programat astazi la Cluj. Este vorba de Andrei Margaritescu, Cosmin Moti si Adrian Cristea.

 

"Sincer nu credeam ca o sa apuc ziua in care la Dinamo se intampla lucruri de acest gen. Nu stiu de ce nu s-au prezentat cei trei la antrenament. Vom vedea daca vor mai fi si altii", a spus Prunea la GSPTv.

 

Si mijlocasul Ousmane N'Doye a fost trimis la echipa a doua, pentru ca a parasit cantonamentul dupa infrangerea de la Cluj.

 

Dinamo a pierdut aseara cu 2-1 in fata CFR Cluj. Urmatorul meci al formatiei din Stefan cel Mare este programat sambata la Bistrita, cu echipa locala Gloria.

Comentarii Facebook