U Mobitelco a invins la limita pe BC Mures in meciul al doilea din play-off

U Mobitelco - BC Mures 70-66, in al doilea meci din prima faza a play-off-ului. Clujenii conduc cu 2-0, urmatoarele meciuri fiind programate la Targu Mures.

 

Dupa ce ieri castigase clar cu 84-60 primul meci cu muresenii, astazi echipa condusa de Marcel Tenter a avut o prestatie mai slaba dar si adversarii au aratat ca o cu totul alta fata, cu o evolutie mult mai solida in aparare.

 

Echipa oaspete a condus pana la jumatatea partidei, la pauza scorul fiind 32-29 pentru mureseni, iar Universitatea a reusit sa revina abia in sfertul al treilea

 

Krstanovici si-a asumat din nou sarcina de pricipal marcator reusind 24 de puncte si a dus echipa clujeana aproape de calificarea in semifinale.

 

La mureseni cel mai bun marcator a fost lituanianul Peciukas, cu 26 de puncte. In finalul partidei, acesta a fost stopat de Rob Thomson cu un capac spectaculos la o faza care putea intoarce cursul partidei spre o victorie a BC Mures , scorul in acel moment fiind 66-64.

 

Runda inaugurala din play-off se disputa pe sistemul 3 din 5, echipa care obtine prima trei victorii fiind calificata. Urmatoarele doua partide (daca va fi cazul) se vor disputa marti si miercuri, 20-21 aprilie la Targu Mures.

 

Iata si cei mai buni jucatori:

Cluj - Krstanovic 24 puncte, 7 recuperari; Thomson 11 puncte, 4 recuperări, 3 capace; Dykes 8 puncte; Cuic 7 puncte, 8 recuperari, 10 pase decisive; Medvedj 7 puncte, 5 recuperari, 4 pase decisive, 3 interceptii.


Mures - Peciukas 26 puncte, Masiulis 9 puncte, 5 recuperari; Cooley 8 puncte, 10 recuperari, 6 pase decisive.

Comentarii Facebook