U Mobitelco a fost invinsa de Elba Timisoara in primul meci al semifinalei (76-84)

Timisoreanul Milos Pesic a fost cel mai bun jucator al meciului, reusind sa inscrie mai multe cosuri spectaculoase din pozitii foarte dificile.

 

Meci greu pentru U Cluj, care a fost condusa in majoritatea timpului in meciul de azi cu Elba. Foarte multe ratari, mai ales la aruncarile de trei puncte si putine recuperari in aparare au facilitat victoria timisorenilor.

 

In prima jumatate de joc clujenii au reusit sa inscrie doar un cos de trei puncte din nu mai putin de unsprezece aruncari, astfel ca la pauza scorul era de 41-39 pentru timisoreni.

 

Sferturile trei si patru s-au desfasurat echilibrat, Universitatea incercand sa recupereze teren, dar fara prea mult succes. Sarbul Milos Pesic a facut un meci mare, reusind sa inscrie in momente cheie din pozitii care pareau imposibile.

 

Pe final, beneficiind de faptul ca timisorenii au acumulat mai multe greseli personale, clujenii au beneficiat de mai multe aruncari libere, din pacate nu toate reusite, ca in cazul lui Chetreanu, ce a ratat ambele aruncari.

 

Eliminarea lui Milos Pesic pentru a cincea greseala personala putea sa schimbe fata meciului, dar din pacate nu a mai fost suficient timp si Elba a reusit sa castige cu 84-76

 

Cel de-al doilea meci se va desfasura maine incepand cu ora 19.

Comentarii Facebook