U Mobitelco a fost invinsa de CSM Oradea 80-79 (44-47)

 

Partida amicala cu CSM Oradea este prima pe care studentii o disputa de la reunirea lotului. A doua partida intre cele doua echipe va avea loc azi de la ora 17.30.

 

Pentru clujeni au marcat Krstanovic 18, Dykes 15, Pesic 15, Cuic 8, Pop 8, Silvasan 7, Chetreanu 4, Fometescu 4.

 

Scorul pe sferturi a fost : 19-20, 25-27, 18-11, 18-21

 

Nemanja Maric a înscris două coşuri de trei puncte în ultimele 15 secunde de joc ale meciului si a intors scorul de la 74-79. Dupa ultimul cos al oradenilor Branko Cuic a avut şansa ultimei aruncări, dar nu a reusit sa inscrie.

La clujeni nu a jucat Rob Thomson, dar au debutat Milos Pesic si Claudiu Fometescu.

 

"A fost primul nostru meci amical, util in aceasta faza a pregatirii. Am pierdut pe final, din cauza a doua decizii proaste, de neexecutare de scheme. Aveam 2 puncte avantaj, dar nu s-a executat schema, s-a pierdut mingea si am luat cos de la trei puncte, iar la ultima faza a fost tot o neexecutare de schema", a declarat antrenorul secund Bobo Pintea

 

La randul sau, Marcel Tenter s-a aratat nemultumit de modul cum jucatorii au abordat ultimele secvente.

 

"Trebuie sa lucram la constructia echipei, dar aceasta constructie nu poate avea loc fara o diciplina exacta, in special in momentele cheie. Acest meci a fost lipsit de veleitati tehnice, ambele echipe venind dupa pregatirea fizica, dar in mare parte l-am dominat. Dar, in ultimele 30 de secunde, la avantaj de 5 puncte pentru noi, lipsa de disciplina a jucatorilor a creat avantajul pentru adversara. Pentru a deveni o echipa de top, nu ne putem permite astfel de lipsuri in concentrare. S-au pierdut ultimele doua atacuri, iar Oradea a marcat de la trei puncte si a castigat" a spus antrenorul lui U Mobitelco.

Comentarii Facebook