U Mobitelco e in finala! Clujenii au "defilat" in meciul al patrulea cu Elba Timisoara

Universitatea a invins azi din nou pe Elba Timisoara (95-72), ducand scorul la 3-1, si va intalni in finala pe CSU Ploiesti.

 

Ca si in meciul de marti, clujenii au dominat clar partida, avantajul fiind in mare parte a jocului de 20 de puncte. Zoran Krstanovici si-a purtat din nou echipa spre victorie jucand impecabil atat in atac cat si in defensiva.

 

S-a vazut din nou valoarea bancii de rezerve a lui U Mobitelco, cu Thomson, Chetreanu, Lapuste, la o valoare foarte apropiata de cea a titularilor. De cealalta parte, la fel ca in ultimele meciuri, Timisoara a rulat aceeasi formula, schimbarile facandu-se doar in momentul cand titularii erau foarte obositi.

 

De remarcat si spectatorii timisoreni, care in ciuda diferentei de valoare si de scor nete pentru clujeni au incurajat frenetic echipa locala, cantand si scandand pe toata durata partidei.

 

Finala se va juca dupa sistemul "cel mai bun din sapte partide", patru partide urmand a se disputa la Cluj , inclusiv cea decisiva, daca va fi cazul.

 

Presedintele executiv al "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, a tinut sa ii felicite pe jucatori la finalul partidei. "Marcel Tenter, antrenorii si baietii au dat o lectie de baschet, mai ales de aparare, dar scorul de azi trebuie tinut doar in amintiri. Incepe o noua competitie, cea mai importanta, finala, si sper sa fim pe masura ei", a completat Cristescu.

 

 

Echipele de baza care au jucat:

U Cluj: Krstanovic, Cuic, Silvasan, Medvedj, Dykes

Elba: Pesic, Markovic, Velickovic, Dzambic, Paltinisanu

Comentarii Facebook