U Mobitelco a castigat meciul al treilea al semifinalei cu Elba Timisoara (86-63)

Scorul general dupa aceasta partida este 2-1 pentru U Cluj. Meciul al patrulea se disputa maine seara tot la Timisoara.

 

Cele doua echipe de start au fost

Elba : Pesic, Markovic,Velickovic, Dzambic, Paltinisanu

U Cluj : Krstanovic, Silvasan, Dykes, Medvedj, Cuic

 

Prima repriza a inceput in nota de dominare a timisorenilor care au condus si cu 7 puncte, dar nici clujenii nu s-au lasat mai prejos si au reusit sa ramana tot timpul la cateva puncte distanta. In primul sfert cei mai bun marcatori pentru Universitatea au fost Dykes si Krstanovic, dar cel mai bun marcator al sfertului a fost timisoreanul Dan Paltinisanu.

 

Treptat, in sfertul al doilea clujenii s-au apropiat tot mai mult si au reusit chiar sa ia conducerea. Spre finalul sfertului, in ciuda aruncarilor de trei puncte ale lui Velicicovic clujenii au ramas constant in avantaj.

In ultimul minut Branco Cuic a reusit doua cosuri de trei puncte, dintre care unul in ultima secunda. Aceste reusite, coroborate cu un capac aplicat uriasului Dan Paltinisanu au dus avantajul lui "U" la 7 puncte la pauza.

 

Sfertul al treilea a continuat in nota de dominare a clujenilor, care s-au distantat la 12 puncte. In ultima parte a meciului studentii s-au dezlantuit, poate si pe fondul descurajarii echipei timisorene. Dykes a facut spectacol, inscriind mai multe slam-dunk-uri.

 

Cei mai buni marcatori pentru U Mobitelco au fost Dykes, 21 puncte si Krstanovic, 21 puncte

 

La final Marcel Tenter a declarat : "A fost o victorie muncita, am venit nu sa pierdem ci sa castigam, dar victoria nu inseamna ca devenim favoriti ci doar ca conducem cu 2-1, nimic mai mult. In play-off se poate intampla orice, presiunea psihologica mai mare e de obicei pe gazde , la fel cum a fost si la Cluj. Apararea si-a facut treaba si am reusit sa castigam"

 

La randul sau, realist, antrenorul Elba, Dragan Petricevici a spus "Noi visam cu ochii deschisi, avem o banca mult prea scurta, dar cu toate acestea ne-am autodepasit de multe ori. Maine va fi un meci deschis oricarui rezultat."

 

Ca si partida de azi, si meciul de maine va fi transmis de TVR3, incepand cu ora 18

Comentarii Facebook