Desi a pierdut la Timisoara , "U" Mobitelco poate incheia sezonul pe primul loc

In aceasta seara Elba Timisoara a invins pe U Mobitelco cu 75-69, dar clujenii raman pe primul loc la egalitate cu Gaz Metan Medias si CSU Ploiesti, insa cu un joc mai putin disputat.

 

Contand pentru penultima etapa din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin, partida s-a desfasurat in sala sporturilor Constantin Jude din Timisoara si a consfintit a doua infrangere din ultimele trei etape pentru Universitatea. In schimb, echipa timisoreana a reusit a saptea victorie consecutiva in Divizia A.

 

Marcatorii celor doua formatii au fost :

Elba - Paltinisanu 20, Pesic 18, Dzambic 16, Tudosa 9, Markovic 9, Beloica 3.

"U" Mobitelco - Krstanovic 20, Silvasan 19, Cuic 16, Dykes 12, Chetreanu 2.

 

La finalul meciului antrenorul clujenilor, Marcel Tenter, a declarat : "A fost un meci in care Elba a meritat victoria, si-a dorit mai mult. E al doilea semnal de alarma intr-o saptamana, deci e clar ca jocul echipei in deplasare sufera si trebuie sa remediem cat mai repede asta, in vederea play-off-ului. Ne asteapta doua meciuri cu miza, in care trebuie sa ne aparam pozitia intai".

 

Universitatea va juca marti de la ora 18 pe teren propriu restanta cu CS Otopeni si mai are de disputat in ultima etapa un joc cu U Craiova, formatie situata in coada clasamentului, cu doar patru victorii in acest campionat.

 

Intr-un alt meci din aceeasi etapa, disputat la Brasov , CSU Cuadripol a invins pe BC Gladiator Cluj cu 80-71, ambele echipe avand in urma acestui meci 33 de puncte, cu doar un punct mai mult decat echipa de pe ultimul loc, SCM U Craiova.

Comentarii Facebook