U Mobitelco Cluj - BC Timisoara: 97-52! Kyndall Dykes a facut show in Sala Sporturilor "Horia Demian" - VIDEO


U Mobitelco s-a impus cu un scor categoric in fata echipei BC Timisoara, scor 97-52. Clujenii s-au razbunat dupa ce in meciul de la Timisoara au fost umiliti la scor.

Dragan Petricevici, antrenorul BC Timisoara, nu si-a gasit cuvintele la final si a spus ca scorul este umilitor.

"Nu sunt atat de priceput incat sa stiu sa explic cu atata usurinta la doua minute si jumatate de la terminarea meciului de ce au fost 45 de puncte diferenta. Este cea mai grea infrangere a acestei echipe de cand sunt antrenor. Am nevoie de putin timp pentru a ma gandi ce s-a intamplat, dar orice s-ar fi intamplat aceasta infrangere este umilitoare. Felicit echipa Clujului care a jucat cu o daruire care le da dreptul sa se gandeasca sa reintre in finala", a declarat Dragan Petricevici.

La randul lui Marcel Tenter a tinut sa isi felicite elevii. "Nu sunt foarte multe de spus despre acest meci. Eu cred ca nu reflecta valoarea reala intre cele doua echipe, dar asa cum noi am avut o zi extrem de proasta la Timisoara si am avut niste procentaje catastrofale, asa si ei au avut pozitii de sut, dar nu au inscris.

In atac am fructificat din toate pozitiile. Sunt multumit de meci, dar gandul meu e deja la meciul de duminica care este un meci foarte greu avand in vedere ca Otopeniul este o echipa care se bate pentru play-off. Tocmai a piercut la Sibiu si sunt sigur ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a ne bate
", a adaugat Marcel Tenter.

 

Cei mai buni marcatori de la U Mobitelco au fost: Dykes 24, Krstanovic 22, Cuic 17, Thomson 11, Chetreanu 8, Morris 6, Silvasan 5 si Corpodean 4.

 

Pentru BC Timisoara, marcatorii au fost Habus 14, Dzambic 10, Markovic 8, Miskovic 6, Pesic 5, Paltinisanu 4, Czmor 3 si Petrisor 2.

 

Urmatorul meci al clujenilor este programat duminica, 20 martie, de la ora 18.00, in deplasare, cu CS Otopeni.

Comentarii Facebook