"U" Mobitelco Cluj a umilit Elba Timisoara in meciul al doilea din semifinale cu scorul de 90 - 54

Baschetbalistii de la "U" Mobitelco s-au impus in cel de-al doilea meci din semifinala play-off-ului disputat in fata jucatorilor de la Elba Timisoara. Scorul final a fost categoric 90 - 54.

 

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Krstanovic cu 16 puncte, Dykes cu 15 puncte, Medvedj cu 13 reusite si 8 pase decisive, Thomson cu 11 puncte si 5 recuperari, Chetreanu cu 8 puncte si 4 pase, Cuic cu 7 puncte, 7 recuperari si 9 pase, Lapuste cu 7 reusite si 4 recuperari, Silvasan cu 5 puncte si 4 recuperari, Mocanu si Muntean cu cate 3 puncte si Santa cu doua.
 

 

La Elba Timisoara cele mai multe puncte au fost inscrise de Pesic (19 si 5 recuperari), Paltinisanu (10 puncte), Dzambic (7 puncte si 4 pase), Beloica cu 6 puncte, Markovic cu 5, Grubisic cu 4 si Czmor cu 3 puncte reusite in fata clujenilor.


In cealalta semifinala, CSU Ploiesti a invins Gaz Metan Medias cu scorul de 93-80 si conduce cu 2-0 la general.

 

"U" Mobitelco va juca cu Elba Timisoara in deplasare in 4 si 5 mai. Meciul decisiv va fi jucat la Cluj, in cazul in care se va inregistra un egal la general.

 

Antrenorul de la "U" Mobitelco, Marcel Tenter, a declarat ca echipa trebuie sa se bazeze pe forta pe care o are acum si pe increderea castigata.

 

"Ma bucur pentru victoria de azi, dar sa nu uitam ca e doar 1-1 la general si atat. Trebuie sa incepem meciurile de la Timisoara cu ascendentul moral de acum si cu incredere in fortele noastre. Am dovedit pe parcursul intregului campionat ca in momentele dificile, prin coeziunea grupului si puterea individuala am reusit sa trecem de ele. Am incredere ca vom reusi si acum. Nu va fi usor, dar vom face tot ce ne sta in putinta, pentru a aduce macar o victorie de la Timisoara", a completat Tenter.

 

Presedintele "U" Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a declarat la randul sau ca in 4 si 5 Mai clujenii vor merge la Timisoara pentru a castiga.

 

"Astazi am reusit sa ne facem jocul si sa ne aparam cum trebuie. Timisoara, fara Velickovic, a fost mai usor de anihilat, dar sa nu uitam ca toti ceilalti jucatori ai sai au fost pe teren trei sferturi. Dupa cele doua meciuri, consideram ca la inceput, ca nu exista o favorita, dar Elba are acum o optiune buna, dupa ce a castigat un meci la Cluj. Vom merge la Timisoara sa castigam", a mai spus Mircea Cristescu.

Comentarii Facebook