Miercuri 24 Aprilie

U Mobitelco Cluj a trecut la pas de BC Miercurea Ciuc, scor 83-54 (39-20)


U Mobitelco Cluj a reusit sa isi revina dupa meciul pierdut cu CSU Ploiesti si s-a impus in fata baschetbalistilor din Miercurea Ciuc cu un scor clar.

Zoran Krstanovic nu a fost folosit pentru ca are unele probleme de sanatate. "A fost al treilea meci pentru noi intr-o saptamana, de aceea am resimtit si oboseala, mai ales in sfertul trei. Chiar daca adversara a fost incomoda, am reusit sa tinem meciul sub control. Pe Zoran Krstanovic l-am menajat, el suferind o enterocolita inca dinaintea meciului cu Ploiesti, iar din cauza medicatiei este slabit. Sper sa-si revina pana la urmatorul meci", a declarat Marcel Tenter, antrenorul U Mobitelco BT Cluj.

Cei mai bun marcatori de la U Mobitelco BT Cluj au fost: Pesic 17 puncte, 6 recuperari si 4 pase decisive, Dykes 17 puncte si 4 recuperari, Cuic 14 puncte si 5 recuperari, Thomson 11 puncte si 6 recuperari, Krstanovic 8 puncte, Chetreanu 6 puncte si 4 pase, Bercean 4 puncte, Fometescu 3 puncte, Silvasan 3 puncte.

La BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc cei mai buni marcatori au fost: Enrico Ramon 19 puncte, 4 recuperari si 5 pase, Levine 18 puncte, 7 recuperari si 4 pase, Coleman 8 puncte si 12 recuperari, Rosu 4 puncte, Vajda 3 puncte si Dragus 2 puncte.

Echipa viitoare U Mobitelco va juca in deplasare, cu SCM U Craiova.

Comentarii Facebook