U Mobitelco Cluj a pierdut meciul al doilea al finalei cu CSU Ploiesti


U Mobitelco Cluj a pierdut meciul al doilea al finalei cu CSU Ploiesti, scor 82-69, dupa un meci defensiv foarte bun al echipei condusa de Catalin Burlacu.

U Mobitelco a reusit sa castige numai sfertul al doilea, cu scorul de 24-22, in rest a fost dominata de ploiesteni.

 

"A fost un meci dificil, in primul rand din punct de vedere fizic. Incepand cu sfertul al treilea am cazut fizic si nu am putut tine ritmul cu Ploiestiul, care in acest meci au jucat mai bine ca noi, au fost mai constanti. Astazi au meritat sa castige. Aceasta partida s-a terminat, plecam cu 1-1 de la Ploiesti si aducem seria la Cluj. Sunt convins ca putem sa jucam mult mai bine si in meciurile de acasa sa jucam cel mai bun baschet pe care il putem etala pentru a obtine ambele victorii pe teren propriu", a declarat Marcel Tenter, antrenorul U Mobitelco.

 

Cei mai buni marcatori din lotul clujean au fost: Silvasan 19, Krstanovic 16 si (6 rec.), Dykes 16, Cuic 9 (7 rec.), Thomson 4, Chetreanu 3, Morris 2 (6 rec., 5 pase).

CSU Ploiesti: Ford 20 (5 rec.), Burlacu 16 (9 rec.), Westrol 16 (5 rec., 7 pase decisive), Qaraan 10 (5 rec.), Mack 8 (5 pase), Tudor 4 (5 pase), Szijarto 4, Gutoaia 3.

 

U Mobitelco a reusit sa castige primul meci al finalei cu CSU Asesoft Ploiesti, disputat sambata, 14 mai. Scorul este acum 1-1, iar urmatoarele doua meciuri se vor juca in 21-22 mai la Cluj Napoca.

 

Vezi si...

U Mobitelco castiga primul meci al finalei cu CSU Ploiesti, scor 89-79

Comentarii Facebook