U Mobitelco BT - BC Mures 76-58, in meciul al doilea al play off-ului


U Mobitelco BT Cluj a castigat al doilea meci din play off, invingand BC Mures cu scorul 76-58.

"Am jucat ceea ce imi doresc de multa vreme sa vad in teren, pentru ca asta se intampla in general la antrenament. Eu sunt familiarizat cu acest joc, acesta este baschetul pe care il stim si cred ca, daca reusim sa mentinem acest ritm si aceasta concentrare si fluiditate, nu cred ca vom avea probleme la Mures. Astazi, noi am jucat mai bine, este 2-0, insa nu este totul decis. Sigur, presiunea este acum pe ei, trebuie sa ramanem foarte concentrati, seria continua si nu avem voie sa ne relaxam", a spus Marcel Tenter.

"Am intalnit o echipa foarte puternica, a fost un joc fizic, poate arbitrii au lasat anumite faze la care nu ne-am asteptat. Au avut o sala minunata in spate, sper ca acum, la Mures, sa avem noi parte de un public numeros. Puteam sa castigam primul meci, acum umeaza doua partide in care presiunea este pe noi, pentru ca nu ne mai permitem nicio greseala", a spus si Virgil Stanescu.


Vezi AICI programul meciurilor.

 

Marcatori:
"U" Mobitelco BT: Krstanovic 19 (5 rec., 1 pasa decisiva), Silvasan 16 (2 rec., 3 p.d.), Lawrence 15 (8 rec., 4 p.d., 4 interceptii), Dykes 14 (3 rec., 6 p.d.), Paul 7 (8 rec., 8 p.d.), Lagrange 3 (1 rec., 1 p.d.), Mijovic 2 (2 rec., 2 p.d.), Santa (2 rec.), Corpodean (1 rec.).

BC Mures: Stanescu 14 (10 rec.), Pekovic 12, Forte 11, Dumitru 10, Watson 5, Aliakseyu 4, Lapuste 2.

 

U Mobitelco BT Cluj - BC Mures 74-72, in primul meci al play -off -lui

Comentarii Facebook