"Mamele isi lasa copiii la U Cluj si merg sa se f...". Ioan Marginean, cel care a spus replica, isi cere scuze


Seful Centrului de Copii si Juniori din cadrul clubului Universitatea Cluj, Ioan Marginean, a raspuns ieri la materialele aparute in presa, in ultimele zile. Mai jos sunt prezentate declaratiile facute in cadrul conferintei de joi, 12 aprilie:

"Presa vrea sange, vedem daca il si obtine. Vreau mai intai sa prezint cateva puncte referitor la ce s-a realizat aici, pana acum. In 2008 am gasit o societate pe cale de disparitie, fara buget, fara nimic, fara terenuri de antrenament. Erau o sumedenie de datorii cu jucatori neplatiti, antrenori neplatiti, fara infrastructura. Am plecat la drum cu un nou patron care a spus ca a luat aceasta echipa ca sa nu isi mai bata nimeni joc de ea. Eu am semnat un contract cu "U" Cluj atunci. Acest drum inseamna foarte mult, mi-am dorit sa ma apropriu de casa. Sa vedem ce a reusit acest om, care e cel mai vanat din Cluj. Walter m-a ascultat intr-o seara in care i-am zis ce inseamna Universitatea Cluj. I-am adus 3 argumente. 1. Galeria, care ma ura, 2. Galeria, care facuse un mars pentru a nu se desfiinta echipa. 3. Tot galeria, pentru ca clubul avea numai datorii. A fost facut un audit sumar, in care s-a spus ca erau un milion de euro datorii. Erau mult mai mari, 58 de miliarde la stat si 80 la terti. Eu nu am dorit functii la club, nu vreau sa ies in fata. Am facut o echipa noua ca sa putem promova, sa putem cere dreptul de a juca pe acest stadion. Stiam ce ne paste si cu cine ne batem in orasul acesta", a declarat Ioan Marginean.

"Am fost sfatuiti sa dam dovada de seriozitate, am facut toate lucrurile astea. Am terminat un campionat pe locul 7. Am tras nenumarate semnale de alarma, eu ma ocup de problemele clubului pe mai multe paliere. Mi-am dedicat timpul licentierii clubului, pentru ca am fost repartizat aici. Nimeni nu a investit 700.000 de euro intr-o baza de juniori, nimeni nu a scos in evidenta o taiere de panglica, taiata de primar, nu de patron. Am fost trecut seful centrului de copii si juniori in momentul in care am vazut ca investitia lui Walter nu mai poate fi controlata", a adaugat seful Centrului de Copii si Juniori de la Universitatea Cluj.

"Cat despre acea sedinta cu antrenorii, la acea sedinta s-au discutat mai multe puncte. Noua antrenori s-au angrenat sa faca performanta. Atunci cand cheltuielile te casapesc, cand organizarea se oboseste, trebuie sa tragem o linie. Nu am cerut merite sau sa fiu laudat. Nu e nici o teroare la Cluj, s-a vorbit urat si nu am nici o scuza, dar chiar muncesc la clubul asta si am facut niste greseli pentru care voi fi tras la raspundere", a mai spus Ioan Marginean.

 

Seful Academiei U Cluj, socheaza: "Mamele isi lasa copiii si merg sa se f...". "Walter pleaca din Cluj" FOTO

 

"Factorii locali, de drept, nu s-au asezat la masa sa discute cu noi. Ne-am intalnit cu Apostu si Moisin. Eu l-am adus pe Walter si a discutat cu ei. A vrut sa se aseze la o masa, cum este in Timisoara, unde autoritatile locale au si cultura, sport sau medicina. Primaria fiind actionar, ne-a promis ca va participa la prima marire de capital. Cand se aseaza autoritatile la masa sa discute problemele echipei? Walter nu a facut ca si Iancu, sa ameninte cu licenta sau altceva. Walter a bagat 17 milioane de euro in echipa asta si de trei ani tot asteapta pe cineva la discutii. Walter nu vrea mediocritate. Apostu a spus intr-o conferinta ca nu premiaza decat performanta. Fundatia "Primavara clujana" se poate fi cedata in 48 de ore Primariei, este curata si Primaria poate aloca bani sportului clujean. Cu acea fundatie tot sportul clujean traieste", a adaugat Marginean.

"Nu am zis ca pleaca Walter la acea sedinta. Daca el pleaca, plec si eu. Imi cer scuze public ca mi-am iesit din fire, dar sunt la capatul puterilor. Voi fi tras la raspundere", a mai spus Ioan Marginean.

Comentarii Facebook