U Mobitelco BT Cluj - BC Mures 74-72, in primul meci al play -off -lui


U Mobitelco BT Cluj a castigat a castigat primul meci din play off -ul cu BC Mures, scor 74-72.

"Asa sunt toate meciurile de play-off, grele! Am intalnit un adversar putin mai dificil, Targu Mures ne-a invins de doua ori. Am castigat cu emotii, intr-adevar, dar ma bucur ca a iesit asa si sper ca maine sa jucam mai bine si sa castigam fara prea mari emotii. Nu cred ca aruncarea mea a decis meciul, multi jucatori au inscris de la linia de trei puncte in momente importante", a spus Mihai Silvasan.

"Un meci de infarct, o partida pe care am intors-o, in sfertul trei cred ca au avut 11- 12 puncte si situatia parea destul de grea pentru noi. Am schimbat putin ritmul, iar cosurile de trei puncte pe final ale lui Silvasan, Lagrange si David Lawrence au ajutat foarte mult. Este 1-0, ne bucuram, dar moderat, pentru ca maine este o alta zi. Sunt sigur ca Muresul va veni la fel de decisa. Noi trebuie sa jucam mai exact, am facut foarte multe greseli, in special la tranzitia ofensiva. Va fi o serie grea, fiecare meci trebuie tratat individual", a declarat si Marcel Tenter.
 
"Nu conteaza cine castiga primul meci, conteaza cine termina bine runda si campionatul, asta am spus-o si anul trecut, sper sa fim tot noi si anul acesta cei care vom castiga ultimul meci. In ultimele minute, suporterii au cantat non-stop si au creat o atmosfera senzationala! A fost o seara frumoasa, dar trebuie sa ne concentram acum pe meciul de maine, care va fi iarasi foarte greu. Vor fi meciuri echilibrate, chiar daca vom pierde un meci acasa nu este nimic pierdut, avem puterea sa castigam in deplasare", a spus si Mircea Cristescu.

Marcatori:

U Mobitelco BT: Krstanovic 18 (12 recuperari), Lawrence 13 (7 rec.), Dykes 12 (6 rec., 4 pase decisive), Paul 11 (6 rec., 6 pase), Mijovic 9, Lagrange 8 (3 p.d.), Silvasan 3 (2 p.d.)

BC Mures: Watson 22 (7 rec., 6 p.d.), Pekovic, Stanescu si Dumitru cate 12, Forte 9 (5 rec.), Lapuste 5.

Comentarii Facebook