U Mobitelco BT a castigat meciul de la Miercucea Ciuc


U Mobitelco BT Cluj a obtinut victoria, sambata, 17 martie, la Miercurea Ciuc, scor 92 - 78, pe reprize, 26-17, 18-19, 19-25, 29-17.

"Miercurea Ciuc este o echipa incomoda, a vazut toata lumea, doar in meciul de la Timisoara au avut o cadere, in rest oriunde au jucat au jucat bine pana la capat. Nu pot sa spun ca ne-au pus probleme, dar au fost tot timpul in plasa noastra, nu am putut sa ne desprindem decisiv si acesta este motivul pentru care nu am putut sa folosesc o rotatie mare, asa cum mi-as fi dorit. Ma bucur pentru victorie, este o victorie de moral care deschide drumul pentru urmatoarele partide, foarte importante pentru noi. Pentru noi este foarte important acum sa nu mai pierdem si sa ne imbunatatim jocul pentru ca poti fi pe orice pozitie la sfarsitul sezonului regulat, daca echipa nu creste de la joc la joc. Alex Pop s-a accidentat la ultimul antrenament, are entorsa de gradul 2, dar sper sa fie in regula saptamana viitoare", a declarat Marcel Tenter.

"A fost un meci greu, am facut cateva schimbari in ceea ce priveste tactica, ma bucur pentru victorie. Astept de la urmatoarele trei partide sa castigam si sa ne inbunatatim jocul, sa crestem ca echipa, de la meci la meci iar in play-off sa fim mai puternici", a spus si Kyndall Dykes.

Cei mai buni marcatori:

U Mobitelco BT Cluj-Napoca: Dykes 36 (5 recuperari, 3 pase decisive, 5 interceptii, 2 capace), Krstanovic 26 (15 recuperari, 3 interceptii), Mijovic 12 (7 recuperari, 7 pase decisive), Lawrence 7 (6 recuperari, 3 pase decisive), Lagrange 7 (3 recuperari, 3 pase decisive), Corpodean 4 (1 recuperare), Mihai Paul (3 recuperari, 7 pase decisive), Santa (2 recuperari),

BC Miercurea Ciuc: Dino 15, Long 14, Dies 13, Champion 14, Samuila 12, Jakab 6, Enrico Ramon 2, Rosu 2.

Comentarii Facebook