U Mobitelco a pierdut derby -ul cu CSU Ploiesti in ultima secunda - 69 - 70

 

U Mobitelco a pierdut derby -ul cu CSU Ploiesti in ultima secunda. Dykes a inscris un cos de senzatie de trei puncte cu 3,8 secunde inainte de final, dar a comis si un fault si ploiestenii au castigat.

 

Americanul Dykes putea sa fie eroul meciului. Cu 3,8 secunde inainte de final, la scorul de 66-68, a inscris un cos de trei puncte si i-a adus pe clujeni in avans.

 

Pe final, ploiestenii au presat si arbitrul a dictat fault la o intrare a lui Dykes. Ambele lovituri libere au fost transformate si scorul a fost dat peste cap, spre nemultumirea jucatorilor de la U Mobitelco BT care l-au asaltat pe arbitru cu plangeri.

 

Cei mai buni marcatori la U Mobitelco au fost: Dykes (23 puncte si 7 recuperari), Silvasan (12 puncte), Fometescu (11 puncte, 3 recuperari si 4 pase decisive), Cuic (8 puncte, 4 recuperari si 4 pase decisive), Pesic (6 puncte si 5 recuperari), Krstanovic (5 puncte si 4 recuperari), Chetreanu (2 puncte si 4 recuperari), Pop (2 puncte)

 

Cei mai buni marcatori de la CSU Ploiesti: Westrol (19 puncte), Burlacu (17 puncte si 14 recuperari), Szijarto (11 puncte), Ilic (6 puncte si 6 recuperari), Mack (6 puncte, 8 recuperari si 5 pase), Qarraan (5 puncte), Tudor (4 puncte, 6 recuperari si 4 pase), Bajic (2puncte)

Comentarii Facebook