”U” Mobitelco a învins pe SCM U Craiova cu 87-86


Clujenii de la ”U” Mobitelco au reușit să se impună în deplasare, în partida împotriva SCM U Craiova, sâmbătă seara, la un punct diferență.

"Este o victorie foarte importanta pentru noi, o victorie muncita si vreau sa ii felicit pe toti baietii pentru modul cum au luptat in aceasta seara. Am demonstrat ca am depasit "complexul Craiova", ca suntem pe drumul cel bun si in ceea ce priveste omogenitatea si atitudinea pe teren. Am evoluat destul de bine si in aparare, ceea ce ma bucura", a declarat antrenorul ”U” Mobitelco, Dorin Pintea.

"A fost un meci foarte greu si vrem sa le cerem scuze suporterilor nostri pentru ca le-am dat mari emotii in aceasta seara. La sfarsitul timpului regulamentar am facut cateva greseli copilaresti, pe care nu trebuie sa le mai repetam. Am obtinut o victorie foarte importanta in aceasta seara in fata unei sali "calde", este foarte greu sa se castige la Craiova. Eu sper ca suntem pe drumul cel bun, mai sarbatorim o ora victoria si apoi ne gandim la meciul urmator, cel cu Medias. Este o echipa foarte buna, care va veni la Cluj cu orgoliul ranit dupa cateva meciuri mai nereusite", a declarat și Brank Cuic, MVP-ul meciului, care a reușit să înscrie 23 de puncte.

"U" BT Mobitelco se clasează pe locul 4 în clasament cu 10 puncte, iar etapa viitoare va juca acasă, cu Gaz Metan Mediaș (sambata, 9 noiembrie, de la ora 18.15).

Comentarii Facebook