U Mobitelco a învins Energia Rovinari, scor 86 - 74

 

U Mobitelco a reușit o victorie cu echipa Energia Rovinari, scor 86 - 74 (25-19, 24-21, 20-8, 17-26).

 

Antrenorul clujenilor, Hristo Nikolov, a declarat că elevii lui au jucat bine, având o ”defensiva colectiva. Ne-a fost dor de aceasta defensiva si cred ca suntem pe drumul cel bun. Este bine si pentru moralul nostru, acum putem aborda cu mai multa ambitie urmatoarele meciuri. Obiectivul nostru pentru urmatoarele meciuri este sa dam tot ce putem, sa jucam cat mai bine si sa castigam. Ma bucura mult felul in care ne-am aparat, atat la pick&roll-ul lor, cat si la jocul pe laterale, sunt bucuros pentru ca apararea adevarata castiga meciurile”.

 

Sunt satisfacut de joc, pentru ca timp de trei sferturi i-am tinut in 48 de puncte, apararea a fost foarte buna in sferturile al doilea si al treilea. Am pus multa presiune pe adversar, am avut multe contraatacuri, iar baietii mei au vrut sa arate si putin spectacol publicului, acesta este motivul pentru care au fost pierdute 4-5 faze pe care in mod normal le inscriam. Sunt multumit cu cele 26 de pase decisive si cele 36 de recuperari, am avut 115 la eficienta, am pierdut, e adevarat, multe mingi, insa e logic la modul cum s-a desfasurat jocul. Cred ca in urmatoarele trei meciuri, ultimele din sezonul regulat, avem sansa noastra si, atunci cand ai o sansa, trebuie sa o joci pana la capat. Finalul de campionat e atat de imprevizibil, incat mai avem nevoie de macar doua etape pentru a putea face calcule vizavi de pozitia fiecarei echipe”, a spus și Niksa Bavcevic.

 

Marcatori:

 

”U” Mobitelco BT: Silvasan 22 (8 rec., 4 p.d., 4 interceptii), Djapa 15 (7 rec., 4 int.), Ross 13 (7 rec., 3 p.d., 3 int.), Wright 12 (1 rec., 10 p.d., 5 int.), Barnette 8 (4 rec.), Nikolov 8 (2 rec., 5 p.d., 2 int.), Paul 4 (2 rec., 4 p.d., 1 int.), Baciu 2 (1 rec., 1 capac), Nakic 2 (1 rec.). Au mai jucat Lazar, Pop si Pogacean (1 rec.).

 

Energia: Darby 30, Janjusevic 17, Wisseh 10, Lapuste 7, Mocanu 5, Nikolic 3, Kennerly 2.  

Comentarii Facebook