U Mobitelco a invins CSM Bucuresti, scor 87- 79


Clujenii de la U Mobitelco au trecut de CSM Bucuresti pe teren propriu cu scorul 87- 79 (24-16, 30-17, 17-29, 16-17).

"Din nou am avut mari probleme de sanatate, Mihai Paul a jucat cu o contractura urata la spate, nu s-a antrenat mai deloc, Kyndall a jucat si el cu dureri la gamba. Este o perioada extrem de dificila pentru noi! Am obtinut o victorie muncita, am muncit mult astazi in special pentru a-l opri pe acest Martinic care in sferturile trei si patru a fost foarte precis in aruncari, indiferent de genul nostru de aparare a avut un raspuns mereu. E un jucator foarte bun si si-a aratat valoarea. Am castigat, insa, si asta este cel mai important. Ma bucur pentru Pop, care a facut o treaba excelenta in prima repriza si mai apoi LaGrange, care a facut o treaba extraordinara pe defensiva. Pe Phill Jones nu l-am putut folosi la capacitate maxima, sunt lucruri pe care el inca nu le stapaneste, deci practic am jucat si cu un baschetbalist strain in minus, insa totul e bine cand se termina cu bine. Stiind ca Martinic are foarte multe actiuni cand patrunde, am avut nevoie de inca un pivot care sa ii devieze aruncarie. Asa am decis sa joace Phillip, care a facut o treaba foarte buna in prima repriza, insa schimband registrul de atac in a doua jumatate a meciului a trebuit sa il las pe banca, nu stie inca toate schemele. Este o victorie importanta, pentru ca suntem intr-o perioada grea si, totusi, reusim sa strangem randurile. Imi pare foarte rau de meciul de la Timisoara, pe care noi l-am pierdut, nu l-au castigat ei! Ma bucur, in schimb, ca a venit Cuic la meciul de azi, el este intotdeauna bine primit la noi in sala si va ramane mereu acelasi 'Cuia' pentru noi!", a spus Marcel Tenter.

"Am ceva probleme la gamba, o contractura pe care am resimtit-o in ultimele zile, insa am facut recuperare. Este ceva mai greu, pentru ca am resimti-o de cateva ori de-a lungul meciului. Stiam ca jocul de azi va fi greu, au marcatori buni si ati vazut cum s-au apropiat de noi. Cred ca am facut o treaba buna, o victorie ne ridica intotdeauna moralul, mai ales ca am avut si avantajul terenului propriu. Pe finalul meciului, Gallimore m-a lovit cu bratul in barbie, insa nu a fost ceva intentionat. Nici nu mi-am dat seama ca sangerez, mi-au atras colegii atentia", a afirmat si Kyndall Dykes.

Care au fost cei mai buni marcatori:

"U" Mobitelco BT Cluj: Krstanovic 25 (7 recuperari, 4 pase decisive), Dykes 22 (2 recuperari, 2 pase decisive), Lagrange 11 (4 recuperari, 5 pase decisive), Mijovic 10 (8 recuperari, 5 pase decisive), Jones 9 (1 pasa decisiva), Mihai Paul 8 (4 recuperari, 5 pase decisive), Pop 2 (2 pase decisive).

CSM Bucuresti: Martinic 25 (3 recuperari, 10 pase decisive), Gallimore 23 (3 recuperari), Rhinehart 9 ( 3 recuperari, 1 pasa decisiva), Fometescu 8 (3 recuperari, 1 pasa decisiva), Ljubojevic 5 (1 recuperare), Carutasu 4 (3 recuperari), McKenzie 4 (11 recuperari, 1 pasa decisiva), Urucatu 1 (1 pasa decisiva).

Comentarii Facebook