U Mobitelco a debutat cu victorie in Liga Europei Centrale, scor 90-61

 

Clujenii au invins fara drept de apel formatia maghiara Marso-Vagep Nyiregyhaza (90-61).

Meciul face parte din etapa inaugurala a Ligii Europei Centrale, din care din pacate mai multe echipe s-au retras pe ultima suta de metri.

Echipa antrenata de Marcel Tenter a avut un start de exceptie, maghiarii reusind doar 6 puncte in intregul sfert, scor 25-6. Pe cat de bine au inceput partida, pe atat de prost au continuat-o jucatorii clujeni, ungurii reusind sa se apropie la doar doua puncte in finalul celui de-al doilea sfert.

In repriza a doua studentii s-au detasat incet dar sigur. La capatul celui de al treilea sfert scorul era de 67-52 pentru ca finalul de meci sa gaseasca tabela de marcaj la 29 puncte in favoarea U Mobitelco BT.

Cei mai buni marcatori au fost, ca de obicei, Krstanovic si Dykes. Zoran Krstanovic a totalizat 24 puncte, 13 recuperari si 3 pase decisive. Kyndall Dykes a adaugat 23 puncte, 11 recuperari, 6 pase decisive si 3 interceptii. Rob Thomson a totalizat 13 puncte si 4 recuperari pentru invingători. Cel mai bun jucator roman a fost Mihai Silvasan, autor a 8 puncte si 7 pase decisive.

De cealalta parte s-au evidentiat Curtis Marshall, autor a 16 puncte si 6 recuperari, respectiv Janos Siska, cu 14 puncte.

Comentarii Facebook