Sorin Cartu a bagat frica in arbitri! Lui Vasile Avram, presedintele CCA, ii este frica ca arbitrii vor fi batuti pe teren

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat ca ii este frica de faptul ca arbitrii ar putea fi batuti pe stadioane, dupa ce Sorin Cartu a fugit dupa tusierul Adrian Vidan la sfarsitul partidei CFR Cluj-Gloria Bistrita.


"Regretam asemenea atitudini si comportamente. Facem apel la comisiile abilitate sa-si faca datoria. Am obligatia sa sesizez comisiile LPF. Mi-e frica sa nu se ajunga mai departe si de aceea am facut apel la comisii", a declarat Vasile Avram, citat de Mediafax.

 

El a spus ca doreste sa se faca ordine in fotbalul romanesc si a sesizat DNA. "Eu sunt primul care doreste sa se faca ordine si disciplina in arbitrajul si in fotbalul romanesc. Sa vina DNA, dar tocmai cei care fac scandal sunt cercetati de DNA. Am trimis o adresa oficiala catre DNA in care am solicitat sa am o intalnire cu seful acestei institutii, Daniel Morar", a mai spus Avram.

 

La finalul meciului CFR Cluj-Gloria Bistrita din sferturile Cupei Romaniei, Sorin Cartu a fugit dupa arbitrul asistent Adrian Vidan.

Comentarii Facebook