U Mobitelco Cluj a castigat cu sarbii de la Proleter Zrenjanin, scos 84-76


Baschetbalistii de la U Mobitelco au invins echipa sarba Proleter Zrenjanin, scor 84-76, in turneul amical disputat la Cluj-Napoca.

Cei mai buni marcatori de la clujeni au fost Krstanovici (24 puncte) si Dyes (18), iar de la sarbi Obrenovici (14 puncte) si Bordos (13 puncte).

 

"A fost un meci dificil in fata unui adversar destul de dificil, meci pe care l-am controlat in cea mai mare parte. Sunt perioade in joc in care nu suntem organizati asa cum am planificat. In acest moment, pierdem la capitolul concentrare. Ma bucura faptul ca am reusit un meci destul de bun", a declarat la finalul meciului antrenorul Marce Tenter.

 

"Este un turneu extrem de important pentru noi, am inceput pregatirea si e un prilej foarte bun sa testam forma actuala de joc. Pentru noi este o experienta extraordinara, e o placere sa ne aflam la Cluj in conditii excelente, incepand de la sala si terminand cu echipa adversa si cu publicul. Am jucat cu o alta echipa din Romania, cu Timisoara, pe care am invins-o la 16 puncte si, daca fac o comparatie intre Timisoara si Cluj cred ca echipa de aici este mult mai puternica in acest sezon", a spus si tehnicianul sarb Zoran Bajin.

 

Turneul continua astazi cu partida CSM Oradea - Proleter Zrenjanin, iar vineri joaca U Mobitelco - CSM Oradea.

 

Comentarii Facebook