U Jolidon Cluj, victorie in fata HCM Roman


Sala Horia Demian a fost joi gazda partidei dintre U Jolidon Cluj-Napoca si HCM Roman, meci contand pentru etapa cu numarul II din cadrul Ligii Nationale la handbal feminin.

Gazdele veneau dupa infrangerea neverosimila de la Galati (29-24), in timp ce adversara acesteia, HCM Roman desi invinsa pe propriul teren (27-28), facuse o partida buna in compania campioanei Oltchim. Avand avantajul moral oaspetele de ieri s-au instalat rapid la carma jocului si au condus pe tabela de marcaj pana in minutul 18, cand fetele antrenate de Gh. Covaciu au trecut pentru prima data in avantaj (8-7), avantaj de un gol care s-a regasit si la finele primei parti, scor 13-12.

In repriza secunda gazdele au reusit sa se mentina in avantaj, diferenta de la finalul partidei fiind de patru goluri, scor 30-26. Asadar victorie pentru U Jolidon si doua puncte castigate greu dar meritat.

De la gazde s-au facut remarcate Adriana Stoian (Holhos) cu 8 reusite, Mihaela Ani-Senocico si Florina Chintoan cu cate 6 goluri marcate, in timp ce de la oaspete Amelia Busuioceanu a fost cea mai prolifica marcatoare cu 11 reusite, urmata de Anamaria Iuganu cu 4 goluri inscrise.

Arbitri: Stark/Stefan - B/PH (EHF).

Spectatori: aproximativ 500

Comentarii Facebook