Antrenorul "U" Jolidon: "In toate orasele in care mergem suntem mai respectati decat la Cluj" - VIDEO

Gheorghe Covaciu spune ca meciurile U Jolidon atrag mult mai multi spectatori in deplasare decat o fac la Cluj

 

In cadrul emisiunii "Ora de Sport" difuzata in aceasta seara de NCN antrenorul vicecampioanei de handbal feminin s-a aratat surpins de numarul mic de spectatori care asista la meciurile echipei in ciuda faptului ca aceasta a ocupat locul doi, dupa Oltchim si joaca in grupa de calificare pentru Champions League.

 

"In toate orasele in care mergem suntem mai respectati decat la Cluj. Asa ceva nu am mai vazut : o echipa de locul doi sa avem 300 de specatatori. Mergem la o echipa de loc 10-11 (sa zicem Buzau, Galati sau Braila) si ne vin 1500-2000 de spectatori. Noi cu echipa noastra aducem mai multi spectatori echipelor rivale decat la noi in oras" a spus Covaciu.

 

Prezentatorii emisiunii, Dan Olteanu si Adriana Osan, au aratat si ei ca in momentul de fata 50% din veniturile echipelor de handbal provin de la club, mai ales din vanzarea de bilete si doar o mai mica parte din partea sponsorilor, inregistrandu-se si cazuri in care echipe clujene sunt sponsorizate de firme din alte localitati.

 

U Jolidon va pleca maine la pranz spre Macedonia pentru partidele din grupa de calificare pentru Liga Campionilor. In caz ca va reusi sa se califice , echipa clujeana va intalni in grupele Ligii chiar pe Viborg, campioana de anul trecut.

Comentarii Facebook