„U” începe în Ghencea un nou sezon în grupele Cupei României. Sabău: „Ne dorim să jucăm din nou finala!”


FC Universitatea Cluj are parte de o deplasare la București în debutul grupei B din Cupa României. Meciul din Ghencea va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 16:15 în direct pe Digisport și Prima Sport. 

Vlad Băban a fost delegat să conducă de la centru partida, asistenți urmând să fie Mihăiță Necula și Ioan Alexandru Corb.

„Jucătorii trebuie să știe clar care e obiectivul, l-am trasat împreună. Ne dorim să jucăm din nou finala! Să nu uităm ce a însemnat finala de la Sibiu, atmosfera, jocul. Ca echipă crești mult după asemenea jocuri. Se pare că în acest an suntem mai buni în deplasări.

Noi ne cunoaștem minusurile și problemele, suntem realiști. Lucrăm la o pregătire mai bună a fiecărui jucător. Voi juca cu echipa de bază, cea care poate să câștige acest joc. Nu tratez jocul superficial. E un joc în care cel care și-a câștigat dreptul să joace va juca.

Nu va fi joi o echipă și luni o altă formulă. Avem timp să ne refacem. Așa se întâmplă de obicei, echipele mici, care pleacă cu a doua șansă se motivează. Se vor agăța de orice minge, nu vor ceda, vor încerca să câștige.

Noi trebuie să arătăm foarte bine. Cred că mesajul a fost clar pentru jucători, trebuie să fim într-o formă bună, să avem atitudine și să tratăm serios adversarul”, a declarat Ovidiu Sabău la conferința de presă premergătoare meciului. 

Comentarii Facebook