Duminica 28 Aprilie

Chipciu i-a spulberat: ”Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?! Peluza Sud, sclavii Armatei”


Alexandru Chipciu, jucătorul U Cluj a spulberat pe CSA Steaua, după victoria din grupele Cupei României, scor 3-1.

Rivalitatea dintre U Cluj și cei de la CSA Steaua este binecunoscută.

Acesta a fost fluierat, înjurat și numit ”sclavul lui Becali” de ultrașii de la CSA Steaua. După meci extrema U Cluj și-a luat revanșa la microfon.

Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat, scrie GSP.ro. 

Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. 

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a mai spus Alex Chipciu.

Comentarii Facebook