Marti 6 Decembrie

Cu câți bani s-a ales din fotbal Bănel Nicoliță, despre care s-a spus că muncește în construcții

 

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al celor de la Steaua, a spus că nu s-a ales cu mulți bani de pe urma carierei de fotbalist.

Am rămas cu 300.000 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la stat. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo”, a mărturisit Nicoliță.

Ce greșeli a făcut Bănel Nicoliță

Am făcut și greșeli, de ce să mă ascund. Fiecare greșește! N-au fost greșeli grave. Ce mi-a plăcut, am făcut. N-am regrete. În fotbal am pierdut cei mai mulți bani. Când jucam la Steaua știi câte tricouri cumpăram? După meciuri plecam cu 15-16 tricouri după mine.

Nu apucam să ajung până la Brăila, pentru că acolo locuiam atunci, să mai am la mine ceva.

Mai rămâneam cu promisiuni. Le spuneam că aduc săptămâna viitoare, că dau comandă după următorul meci. Plăteam bani mulți pe tricouri, din buzunarul meu.

De la club aveam un singur tricou, cel cu care jucam. Pe care îl dădeam după meci cuiva care își dorea mult.

N-a fost vorba de mine niciodată. Tot timpul făceam pentru alții. Și mese? Nu mai zic”, a povestit Nicoliță.

Bănel și-a deschis o școală de fotbal

Bănel Nicoliță, care și-a deschis recent o școală de fotbal.

Vedeți restaurantul ăsta? Mese pline. Le plăteam eu notele. Câți din ei mă mai salută? Câți din ei mă mai sună? Îi lăsam la masă, pe unii îi mai și încercam, le ziceam să bea, să mănânce, că mă întorc eu după jumătate de oră și plătesc. Stați liniștiți, plătesc eu.

Cât era era, 12 milioane, 15 milioane. Plăteam tot. Frații mei și mama îmi spuneau: ’Mamă, ai grijă. Mamă vezi că nu-i nimeni lângă tine cum sunt frații tăi’.

Dacă mai am prieteni? Nu! De fapt, am un singur prieten de la Brăila, pe Vali, care a rămas lângă mine indiferent de situație. Omul ăla și-ar da viața pentru mine. Vorbesc de prietenii din Brăila, oameni cu care am făcut multe lucruri.

Mă duceam acasă în vacanță și organizam meciuri, grătare, mese, cu bătrânii și tot așa. Îți dai seama că și lor le plăcea să joace împotriva mea. În schimb au rămas lângă mine foștii mei colegi de la Steaua. Cu toți sunt prieten”, a mai spus Nicoliță pentru gsp.

Foto: Facebook @Bănel Nicoliţă


Comentarii Facebook