U Cluj si-a prezentat noile achizitii. Cristescu: Abia astept meciul cu CFR


Marius Cristescu si Ovidiu Hoban au fost prezentati astazi oficial, iar cei doi vor imbraca tricul Universitatii Cluj inca din aceasta iarna.

"Ma bucur ca am ajuns la Universitatea Cluj, i-am cunoscut deja pe toti de aici. Avem un debut de retur greu, dar sper sa ma integrez cat mai repede. Abia astept derbiul cu CFR, sa aratam ca ceea ce spun ei, cum ca in Cluj exista o singura echipa, nu e adevarat”, a declarat Cristescu.

Ovidiu Hoban se arata si el multumit ca s-a transferat la o echipa care are ca si obiectiv calificarea in cupele europene.

"Am venit la o echipa care vrea sa ajunga in Europa, o echipa de traditie si imi doresc sa am evolutii cel putin la fel de bune ca si la Medias. Nu ma sperie concurenta, deoarece este benefica la orice club cu pretentii", a spus Hoban.

Antrenorul Ionut Badea le-a urat bun venit celor doi si se arata multumit de achizitii. Acesta spera ca transferurile sa nu se termine aici, sperand ca echipa va mai transfera un atacant.

"Le uram bun venit lui Marian Cristescu si Ovidiu Hoban. Era nevoie de un plus de valoare in echipa. Fiecare antrenor isi alege sistemul de joc in functie de jucatorii pe care ii are la dispozitie. Ramane de vazut daca vom mai aduce un atacant", a declarat Ionut Badea.

U Cluj a reusit sa se inteleaga cu Gaz Metan Medias si FC Brasov pentru ca cei doi sa vina inca din aceasta iarna.

Comentarii Facebook