Cristea, la un pas de a fi arestat in Turcia. Vezi aici de ce


Mijlocasul Universitatii Cluj a avut parte de o experienta inedita in cantonamentul de anul trecut din Antalya, al Universitatii Cluj.

Fiica sa in varsta de 3 ani si jumatate, Raina Adriana, i-a desenat ochelari si urechi mari cu un marker pe poza din pasaport a fotbalistului. Pe aeroportul din Turcia politistii l-au retinut pe mijlocasul lui U Cluj.

"Erau trei cu armele indreptate spre el, de parca era criminal. «Ce-ai facut, ma, de te-au luat astia?!», s-au impacientat oficialii clubului, dar Adrian dadea nedumerit din umeri. Cind colo, unul dintre politisti, cu o fata fioroasa, i-a aratat delegatului pasaportul lui Cristea. Al nostru se uita la document si pufneste in ris. Nici nu se vedea fata fotbalistului, era minjit tot cu marker negru", a spus unul dintre fotbalistii lui U Cluj, potrivit gsp.ro.

Fotbalistul le-a explicat atunci ca a dat pasaportul fiicei sale sa se joace, din cauza ca plangea foarte tare. Aceasta i-a desenat ochelari si urechi mari, fara ca fotbalistul sa-si dea seama. Politistii turci au inteles pana la urma situatia si l-au eliberat.

Comentarii Facebook