„U” Cluj se pregătește pentru barajul de Conference League, Chipciu e așteptat la FCSB: „Nu se pune problema”


Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a terminat campionatul pe locul 10, ceea ce îi permite, printr-un concurs de împrejurări, să spere la o participare în cupele europene. Gigi Becali așteaptă însă o revenire a lui Alex Chipciu (căpitanul Șepcilor roșii) la FCSB.

Radu Constantea, președintele lui ”U” Cluj, a anunțat, însă, că nu vrea să renunțe la Alex Chipciu și a dezvăluit că fotbalistul mai are încă un an de contract, nu va deveni liber acum, cum credea Gigi Becali.

„Noi mai avem de disputat barajul, de aceea nu vreau să comentez despre ce jucători vin sau pleacă. Dar pot să spun că Alex a avut un sezon excelent, este căpitanul nostru, are șanse să meargă și la Euro.

Mai are contract un an de zile, nu se pune problema să plece de la Universitatea”, a spus Radu Constantea, citat de Iamsport.

„U” Cluj nu știe sigur încă dacă va juca un prim baraj cu o echipă de play-off. Dacă Oțelul câștigă Cupa României, barajul nu va mai avea loc și ”U” Cluj va juca direct cu ocupanta locului trei din play-off cu ”biletele” de Conference League pe masă.

Comentarii Facebook